Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Φύλακες Άγγελοι

Όλοι έχουμε ένα φύλακα Άγγελο που μας προστατεύει.



Πότε αναλαμβάνει ο φύλακας άγγελος την προστασία του νεογέννητου παιδιού?
Ο φύλακας άγγελος του παιδιού είναι παρών στη γέννηση του και αναλαμβάνει την προστασία του αμέσως μετά. Συνήθως παρακολουθεί και προστατεύει το μωρό σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έχεις τον ίδιο φύλακα άγγελο σε όλες σου της ζωές ?

Ναι.

Έχεις τον ίδιο φύλακα άγγελο σε όλες της ζωές ?

Ένας φύλακας άγγελος αναλαμβάνει τη φροντίδα σας σε κάθε ζωή, ανάλογα με το επίπεδο της πνευματικής σας εξέλιξης. Καθώς ο άγγελος σας εξελίσσεται παράλληλα με εσάς ενδέχεται να προστατεύει το ίδιο γνώριμο ον για αρκετές επάλληλες ζωές.

Ποιο είναι το έργο τους ?

Φυλάσσουν το θεϊκό πρότυπο σχέδιο της ζωής σας, το οποίο περιέχει το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Σας το υπενθυμίζουν διαρκώς. Επιπλέον, σας συμπαραστέκονται όταν είστε θλιμμένοι , σας τραγουδούν όταν χρειάζεστε παρηγοριά φροντίζουν να συναντάτε τα σωστά άτομα τη κατάλληλη στιγμή και σας σώζουν όταν δεν είναι η στιγμή να πεθάνετε. Μεταφέρουν τις προσευχές σας στο θεό και λειτουργούν ως ενδιάμεσοι ανάμεσα σε σας και στο θεό όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Χρειάζεται να ζητήσω βοήθεια ?

Και βέβαια. Καθώς έχετε ελεύθερη βούληση, ο φύλακας άγγελος σας δεν μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν το ζητήσετε. Μπορούν να σας ψιθυρίσουν, ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσετε την καθοδήγησή τους, ωστόσο δεν μπορούν να παρέμβουν και να σας βοηθήσουν χωρίς την άδειά σας.

Θα πρέπει να του ευχαριστήσω ?

Φυσικά . Ισχύει για τους αγγέλους , το ίδιο πράγμα που ισχύει και για τους ανθρώπους. Όπως εσείς , οι άγγελοι νιώθουν όμορφα όταν τους εκτιμούν, και οι ευχαριστίες που προέρχονται με ειλικρίνεια ανοίγουν τις πύλες της αφθονίας. Στείλτε τους απλώς ένα μικρό ευχαριστώ μόλις συνειδητοποιήσετε ότι σας βοήθησαν. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο ισχυρό όταν τους ευχαριστείτε τη στιγμή που ζητάτε κάτι,  επειδή δείχνει την πίστη σας ότι η βοήθεια θα έρθει.


Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο φύλακας άγγελος μου ?

Ο φύλακας άγγελος σας μπορεί να σας επισκεφτεί στα όνειρά σας και να σας προσφέρει την καθοδήγησή του, την οποία θα είναι ευκολότερο να ακούσετε στην ονειρική σας κατάσταση παρά όταν είστε ξύπνιοι. Αν και είναι πολύ πιθανόν να η θυμάστε συνειδητά αυτές τις συναντήσεις , τα μηνύματα θα έχουν περάσει. Εάν είστε ανοιχτοί και έτοιμοι , μπορεί να σας προσφέρει πνευματική θεραπεία ή να σας κατευθύνει προς τον τέλειο θεραπευτή. Μπορεί να μεταφέρει μηνύματα σας στον φύλακα άγγελό ενός άλλου ατόμου με στόχο να βελτιώσει μια σχέση ή μια κατάσταση. Ο άγγελός σας σάς παρηγορεί διαρκώς και σας αγκαλιάζει με αγάπη. Μπορεί να σας προστατεύει από το κακό και, αν δεν είναι η ώρα σας να πεθάνετε, μπορεί να σας σώσει από ένα πρόωρο τέλος.

Είναι προτιμότερο να αναφέρω στους αγγέλους ποιο είναι το πρόβλημα ?

Όχι όταν επικεντρώνεστε στο πρόβλημα, οι άγγελοι δεν μπορούν να βοηθήσουν, καθώς δείχνετε αυτό που δε θέλετε, το οποίο το σύμπαν το ερμηνεύει σαν εντολή. Είναι πολύ χρήσιμο να δημιουργήσετε με την φαντασία σας μια εικόνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και να το περιγράψετε στους αγγέλους. Να προσθέτετε κάθε φορά την ευλαβή αίρεση ότι επιθυμείτε μονάχα το καλύτερο δυνατόν . Η δήλωση αυτή επιτρέπει στους αγγέλους να παραβλέψουν την παράκληση σας στην περίπτωση που προορίζεται κάτι καλύτερο για σας.

Μπορεί ο φύλακας άγγελος να σου φέρει την αγάπη ?

Αν το ζητήσετε και, το σπουδαιότερο, αν είστε πραγματικά έτοιμοι, ο φύλακας άγγελος σας φροντίζει ώστε να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορεί ο φύλακας άγγελος να σώσει τη ζωή σου ?

Ναι. Πολλά άτομα έχουν σωθεί μέσω της παρέμβασης του αγγέλου τους. Το φωτεινό ον μπορεί επίσης να συγχρονίσει τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο γιατρός που μπορεί να χρειάζεστε να είναι παρών την κρίσιμη στιγμή που ή κάποιος περαστικός να έχει μαζί του το κουτί πρώτων βοηθειών ή σε ένα ατύχημα να πεταχτείτε από το αυτοκίνητο και να προσγειωθείτε ομαλά. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με χιλιάδες άλλους τρόπους.

Τι θα συμβεί αν δεν ακούσω το φύλακα άγγελό μου?

Αν δεν τον ακούσεις  υπάρχει περίπτωση να χάσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ή να ακολουθήσετε αντίθετη πορεία στη ζωή σας. Όταν είστε ήρεμοι και γαλήνιοι ο φύλακας άγγελός σας μπορεί να μεταφέρει λόγια καθοδήγησης στο νου σας. Η καθοδήγηση αυτή εμφανίζεται ως σκέψη ή ως ιδέα,  για αυτό λοιπόν δώστε στον αυτό σας χρόνο για διαλογισμό και ανάπαυση ώστε να έρθει ευκολότερα.

Μπορεί να θυμώσουν οι φύλακες άγγελοι με τους προστατευόμενούς τους?

Οι φύλακες άγγελοι έχουν άπειρη υπομονή και ακτινοβολούν μόνο αγάπη. Ο θυμός είναι ανθρώπινο συναίσθημα.

Οι άνθρωποι έχουν μόνο ένα φύλακα άγγελο ?
Ναι, έχετε μόνο έναν φύλακα άγγελο , αν και συχνά υπάρχουν κι άλλοι άγγελοι που επικοινωνούν μαζί σας. Επιπλέον, έχετε οδηγούς και βοηθούς.

Υπάρχουν γύρω σας άλλοι άγγελοι ?

Όταν αρχίσετε να επικοινωνείτε με άλλους αγγέλους, μπορεί η ενέργειά σας να προσελκύει περισσότερο από έναν. Έπειτα, καθώς κατευθύνετε τους αγγέλους να βοηθήσουν  κάποιον που χρειάζεται βοήθεια, γίνεστε η γέφυρα του φωτός μέσα από την οποία μπορούν να εισέλθουν στο ενεργειακό σας πεδίου του άλλου ατόμου. Ορισμένα άτομα περιβάλλονται από εκατοντάδες αγγέλους.

Από πού προέρχονται οι άγγελοι ?

Προέρχονται από την καρδιά του θεού.

Υπήρξαν ποτέ άνθρωποι ?

Η φύση των αγγέλων είναι καθαρά πνευματική και δεν ενσαρκώθηκαν ποτέ φυσικά. Τα μοναδικά όντα της ιεραρχίας των αγγέλων που τελούν την πνευματική τους εργασία σε φυσικό σώμα είναι τα δελφίνια. Ελάχιστα, απείρως εξελιγμένα και ανοιχτόκαρδα όντα , όπως η Μητέρα Μαρία, ανήκουν εξίσου στον αγγελικό και στον ανθρώπινο κόσμο.

Νταϊάνα Κούπερ Οι άγγελοι απαντούν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου